traxx programma voor november bekend

Jongerencentrum TraXX aan de Schapenstraat organiseert elke woensdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur gratis activiteiten voor tieners van 10 tot en met 14 jaar.

Het programma voor de maand november is weer bekend. Zo staat er voor woensdag 5 november een speurtocht gepland, op 12 november een filmmiddag en voor 19 november staat er een spelmiddag (binnen) op het programma. Op woensdag 26 november gaan de tieners zwemmen. Let op: Voor het zwemmen moet je je opgeven. Voor meer informatie over de activiteiten bel TraXX: 0572-3636191. Het jongerencentrum is te vinden aan de Schapenstraat 3 in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.