toerclub dalfsen het winterseizoen in

Leden van Toerclub Dalfsen zijn niet alleen mooi weer-fietsers, ze gaan in de winter gewoon door op de mountainbike. Iedereen die een keer mee wil is van harte welkom op iedere willekeurige zaterdag. Er wordt telkens om 14.00 uur gestart vanaf clubgebouw Kadans. Bang dat het te hard of juist te langzaam gaat hoef je niet te zijn, want er zijn drie groepen met ieder een andere snelheid. Je moet wel je eigen mountainbike meenemen.

De wisseling van zomer- naar winterseizoen werd vorige week door de fietsleden overigens gevierd met een gezellige avond. Dus daarvoor kun je ook terecht bij de toerclub. In het officiële deel van de viering ging het nog over de weer grotere deelname aan de verschillende tochten en de groei van het aantal leden bij zowel de dames als heren. Het iets minder officiële gedeelte werd gestart met het spelletje ‘Petje op Petje af’, waarna er natuurlijk nog een drankje werd genuttigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.