ter spille in olst vernieuwt haar clubhuis

De leden van tennisvereniging Ter Spille in Olst hebben donderdagavond tijdens een bijzondere ledenvergadering hun goedkeuring gegeven aan de vernieuwing van het clubhuis.

Voorzitter Gert Meydam gaf tijdens deze ledenvergadering een korte toelichting op de wensen die leefden en het proces dat aan het moment van de besluitvorming is voorafgegaan. Reeds in september zijn de leden tijdens een informatie-avond over de plannen rondom het nieuwe clubhuis geïnformeerd. De bouwcommissie onder leiding van Ben Rolink heeft de laatste vragen beantwoord, waarna de penningmeester een gedetailleerde uiteenzetting gaf van de financiële consequenties.

Met grote instemming van de leden is gekozen voor vernieuwing van het clubhuis. Het clubhuis wordt aan de binnen- en buitenkant gerenoveerd, wordt aangepast aan de hedendaagse normen en krijgt een fraaie uitstraling. Het tennispark van Ter Spille wordt hiermee voor iedereen aanmerkelijk toegankelijker. Tijdens de vergadering hebben diverse leden zich bereid verklaard om onderdelen van het clubhuis te adopteren en hiervoor in de vorm van activiteiten de financiële middelen te genereren.

Het tennispark van Ter Spille is gelegen tussen Olst en Boskamp en vervult een belangrijke functie voor de bewoners uit Olst en omgeving. Met een daadkrachtig bestuur en circa 300 leden beschikt de vereniging over vijf kunstgrasbanen, zodat er in principe het hele jaar door getennist kan worden. Gezelligheid, sportiviteit, aandacht voor de jeugd en betrokkenheid van de leden staan hoog in het vaandel en de vereniging kan zich gelukkig prijzen met een groot aantal vrijwilligers voor diverse commissies en voorkomende werkzaamheden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.