Home / archiefcentraal / tafeltennistafel op schoolplein marienheem

tafeltennistafel op schoolplein marienheem

De Antoniusschool in Mariënheem vierde in juni haar 75-jarig bestaan, waarbij er een week lang diverse activiteiten met een sterk ‘vroeger’-gehalte op de school werden georganiseerd. Eén onderdeel kon destijds echter niet uitgevoerd worden, dus is dat nu alsnog gebeurd. Door de geluksvogel die in de 75-jarige plataan op de speelplaats woont, werd een cadeau aangeboden aan de school: Een tafeltennistafel op de speelplaats. Deze moest alleen nog gegoten worden.

Zaterdag was het zover dat tot plaatsing kon worden overgegaan. Van den Berg Beton uit Raalte zorgde voor de productie en plaatsing bij de school. Met zwaar materieel werd de tafel in Mariënheem afgeleverd. Huub Solen, één van de ouders, rondde met zijn heftruck de klus af. Op maandag 27 oktober wordt het eerste balletje geslagen. Tenminste… als de leerlingen batje en balletje meenemen, want daarvoor zijn zij zelf verantwoordelijk.

Lees ook

KokkieBikes Hellendoornse bossentocht voor mountainbikers

LEMELERVELD – Cycling Lemelerveld presenteert op zondag 31 oktober de KokkieBikes Hellendoornse bossentocht. Er zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.