tafeltennistafel op schoolplein marienheem

De Antoniusschool in Mariënheem vierde in juni haar 75-jarig bestaan, waarbij er een week lang diverse activiteiten met een sterk ‘vroeger’-gehalte op de school werden georganiseerd. Eén onderdeel kon destijds echter niet uitgevoerd worden, dus is dat nu alsnog gebeurd. Door de geluksvogel die in de 75-jarige plataan op de speelplaats woont, werd een cadeau aangeboden aan de school: Een tafeltennistafel op de speelplaats. Deze moest alleen nog gegoten worden.

Zaterdag was het zover dat tot plaatsing kon worden overgegaan. Van den Berg Beton uit Raalte zorgde voor de productie en plaatsing bij de school. Met zwaar materieel werd de tafel in Mariënheem afgeleverd. Huub Solen, één van de ouders, rondde met zijn heftruck de klus af. Op maandag 27 oktober wordt het eerste balletje geslagen. Tenminste… als de leerlingen batje en balletje meenemen, want daarvoor zijn zij zelf verantwoordelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.