tafeltennissers met kalender langs de deur

De tweede kalenderactie van Tafeltennisvereniging Heino is woensdag weer van start gegaan. ‘De enige échte Heinose Kalender 2009’ is net als de vorige editie weer een coproductie van de Raalter kunstenaar Gerard te Wierik en de Heinose amateurfotograaf Frank Bom. Onder het motto ‘Wie hold van Heino’ zijn kenmerkende huizen en gebouwen uit Heino en omgeving op de gevoelige plaat gezet afgedrukt op stevig glanzend papier.

De vormgeving van de kalender is ten opzichte van de vorige editie enigszins aangepast naar aanleiding van opmerkingen. Zo is er bij de nieuwe kalender onder andere de mogelijkheid om per dag aantekeningen te maken. Leden van de vereniging komen de kalender in Heino en omgeving huis aan huis verkopen. De kalenderverkoop loopt (ook online) tot en met 20 november, de kalenders worden vóór Sinterklaas bij de kopers thuis bezorgd.

Het aantal jeugdleden bij de tafeltennisvereniging is de laatste tijd flink aan het groeien en met de aanstelling van de nieuwe jeugdtrainer Eddy Ulfman heeft deze groei nog een extra impuls gekregen. Als gevolg hiervan is op korte termijn dringend behoefte aan meer activiteiten voor de zeer enthousiaste jeugd. Met de opbrengst van de kalenderactie worden daarom onder andere extra trainingsweekenden voor de jeugd bekostigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.