stoet met vuilniswagens trekt door salland

ROVA organiseert zaterdag 4 oktober samen met Frion gehandicaptenzorg een rondrit door de regio met bewoners van woonvoorziening de IJsselbolder in Zwolle. Aan de tocht van 75 kilometer doen circa zestig ROVA-voertuigen mee, variërend van de nieuwste vuilniswagens en kolkenzuigers tot veegmachines en transportvoertuigen.

De stoet van vuilniswagens heeft een lengte van een kilometer. Daarom is er begeleiding van motorrijders en verkeersregelaars. Hierdoor wordt hinder zoveel mogelijk voorkomen. De stoet vertrekt rond 13.30 uur vanaf de Commissarislaan in Zwolle, waar de IJsselbolder is gevestigd. De route loopt langs Wijhe, Raalte, Ommen, Oudleusen, Dalfsen, Wijthmen en vervolgens weer richting Zwolle. Hoe meer mensen er langs de route staan om de bewoners te begroeten, hoe beter!

Tegen 16.00 uur wordt de stoet weer terug verwacht bij de IJsselbolder, waarna de bewoners samen met de chauffeurs van ROVA een hapje gaan eten. Ook is er een optreden van de Drentse zangeres Silvia Swart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.