speldje voor jubilarissen cnv hout en bouw

Benny Bol en Ab Keizer zijn gehuldigd voor het behalen van het 40-jarig lidmaatschap van de vakbond CNV Hout en Bouw. Uit handen van voorzitter J. Korterink kregen ze een oorkonde en een gouden speldje. Keizer is jarenlang penningmeester geweest en nog steeds lid van het dagelijks bestuur van de afdeling Salland.

CNV Hout en Bouw is een organisatie van en voor werknemers in de hout- en bouwnijverheid en de woningcorporaties. De bond laat zich in zijn denken en handelen inspireren door het evangelie. Vanuit die inspiratiebron streeft de bond ernaar mensen tot hun recht te laten komen en een schild te zijn voor de zwakken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.