Home / archiefcentraal / speldje voor jubilarissen cnv hout en bouw

speldje voor jubilarissen cnv hout en bouw

Benny Bol en Ab Keizer zijn gehuldigd voor het behalen van het 40-jarig lidmaatschap van de vakbond CNV Hout en Bouw. Uit handen van voorzitter J. Korterink kregen ze een oorkonde en een gouden speldje. Keizer is jarenlang penningmeester geweest en nog steeds lid van het dagelijks bestuur van de afdeling Salland.

CNV Hout en Bouw is een organisatie van en voor werknemers in de hout- en bouwnijverheid en de woningcorporaties. De bond laat zich in zijn denken en handelen inspireren door het evangelie. Vanuit die inspiratiebron streeft de bond ernaar mensen tot hun recht te laten komen en een schild te zijn voor de zwakken.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.