spectaculaire vierspanners in schalkhaar

De Ruiter-, Ponyclub en Menvereniging Deventer ’85 organiseert komend weekeinde voor de zeventiende keer een samengestelde menwedstrijd op het terrein van Paardensportcentrum ‘Winnetou’ aan de Oerdijk in Schalkhaar. Ruim vijftig deelnemers uit het hele land – waaronder één-, twee- en vierspanners – zullen zaterdag en zondag aan de start verschijnen. De toegang is op beide dagen gratis voor publiek.

Zaterdag worden vanaf 09.00 uur de dressuurproeven verreden en wordt de vaardigheid van de deelnemers getest op het kegelparcours. Op zondag is de marathon. Deze bestaat uit een wegparcours van ruim zes kilometer, een staptraject van één kilometer en een parcours met daarin zes spectaculaire hindernissen, waaronder een waterbak met brug. Evenals voorgaande jaren beloven het weer spannende wedstrijden te worden gelet op de vele, maar ook bekende inschrijvingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.