Home / archiefcentraal / solinger als kaasschaafexpert bij kassa

solinger als kaasschaafexpert bij kassa

Benne Solinger is maandagavond als echte kaasschaafexpert te zien in Kassa bij de Vara op Nederland 2. Zaterdag bracht Solinger samen met Fenny Lenderink, beide actief voor de lokale omroep RTV Raalte, een bezoek aan het mediapark in Hilversum. Na een pittige rondleiding probeerden zij zonder uitnodiging de uitzending van Kassa bij te wonen. Dat lukte. Solinger werd zelfs aangesteld als voorzitter van de publieksjury voor kaasschaven speciaal voor jonge kaas.

Tijdens de uitzending op zaterdagavond ging het vooral over Fortis en de kredietcrisis. Zo was onder andere minister Wouter Bos aanwezig om vele kijkersvragen te beantwoorden. In ‘Kassa, de Verlening’, dat maandagavond van 19.25 tot 19.55 uur wordt uitgezonden op de publieke omroep, werden ook heel andere onderwerpen aangesneden, zoals jonge kaas en de speciaal daarvoor bestemde kaasschaven. Met Solinger als juryvoorzitter, kijken dus!

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.