solinger als kaasschaafexpert bij kassa

Benne Solinger is maandagavond als echte kaasschaafexpert te zien in Kassa bij de Vara op Nederland 2. Zaterdag bracht Solinger samen met Fenny Lenderink, beide actief voor de lokale omroep RTV Raalte, een bezoek aan het mediapark in Hilversum. Na een pittige rondleiding probeerden zij zonder uitnodiging de uitzending van Kassa bij te wonen. Dat lukte. Solinger werd zelfs aangesteld als voorzitter van de publieksjury voor kaasschaven speciaal voor jonge kaas.

Tijdens de uitzending op zaterdagavond ging het vooral over Fortis en de kredietcrisis. Zo was onder andere minister Wouter Bos aanwezig om vele kijkersvragen te beantwoorden. In ‘Kassa, de Verlening’, dat maandagavond van 19.25 tot 19.55 uur wordt uitgezonden op de publieke omroep, werden ook heel andere onderwerpen aangesneden, zoals jonge kaas en de speciaal daarvoor bestemde kaasschaven. Met Solinger als juryvoorzitter, kijken dus!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.