sluitende begroting voor gemeente dalfsen

De gemeenteraad van Dalfsen kan een sluitende begroting tegemoet zien. Het college van burgemeester en wethouders van Dalfsen presenteert de begroting 2009-2012 met een voordelig saldo van 255.000 euro.

In 2009 trekt de gemeente vijf miljoen euro uit voor investeringen. Ruim de helft heeft betrekking op het beheer van de openbare ruimte. Ook is ondermeer geld beschikbaar voor vervanging van verbindingsapparatuur brandweer en werkmaterieel, speelvoorziening, huisvestingsvoorzieningen voor het openbaar en bijzonder onderwijs, uitvoering van het rioleringsplan en gebiedsgericht beleid. Overigens vragen diverse projecten waar al eerder groen licht voor werd gegeven, in 2009 nog de nodige inzet van de gemeente, zoals de verdere ontwikkeling van bouwlocaties.

De gemeenteraad behandelt de begroting op maandag 10 november. De vergadering vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis en begint om 19.30 uur. De raad is ook benieuwd naar meningen van inwoners over inhoudelijke zaken die in de begroting staan. Aan het begin van de raadsvergadering kunnen inwoners hun standpunten kenbaar maken aan de raadsleden. Wie gebruik wil maken van het spreekrecht moet zich voor vrijdag 7 november aanmelden bij raadsgriffier Erik Lankman (0529-488230) of bij plaatsvervangend griffier Henry van der Woude (0529-488324).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.