sintshowpaleis staat weer voor de deur

Nog enkele weken en dan is het alweer zover! Dan zal de Sint weer het land betreden met zijn zwarte pieten gevolg. Drukke tijden dus weer voor de goedheiligman en dus vanzelfsprekend ook voor de mensen van het SintShowPaleis. Na de successen van de afgelopen jaren zal het SintShowPaleis ook dit jaar weer diverse theaters vereren met een bezoek.

Naast de Theaters in Zwolle en Steenwijk zal ook zeker de plek waar het zeven jaar geleden allemaal begon niet vergeten worden. Het Hoftheater in Raalte is dan ook dit jaar weer dé plek waar veruit de meeste shows gegeven worden. Maar liefst zeven shows zullen er dit jaar gegeven worden in Raalte en ongetwijfeld gaat dit ook weer zeven keer zorgen voor een uitverkocht huis. In het weekend van 28, 29 en 30 november staat het SintShowPaleis in het Hoftheater met op vrijdag één show, op zaterdag vier shows en op de zondag twee shows. De zondag is er vanwege het succes van de afgelopen jaren bijgekomen.

Tijdens de anderhalf uur durende shows van SintShowPaleis zullen de kinderen en hun ouders, opa’s en oma’s en overige vrienden en familieleden vermaakt worden door de Sint en zijn pieten. Ongetwijfeld gebeuren er weer een boel spannende en leuke dingen tijdens de shows, maar dat het één groot feest gaat worden staat helemaal vast. En uiteraard gaat aan het eind van de show niemand met lege handen naar huis. Muzikaal wordt het ook één groot meezingfeest, want alles wordt weer live begeleid door de pietenband Op Stoom & de Schuimpjes. Deze band zal overigens op vrijdag 5 december weer te gast zijn bij Giel Beelen op Radio 3FM om hier de uitzending live op te luisteren.

De kaartverkoop voor alle shows zal starten op vrijdag 17 oktober. In Raalte zijn er weer kaarten verkrijgbaar bij Bruna en bij Annie Schulten en uiteraard zijn ze ook te bestellen via staging2.sintshowpaleis.nl. Op deze site staat overigens alle informatie over de shows en activiteiten van SintShowPaleis. Wanneer je als bedrijf besluit om meerdere kaarten voor SintShowPaleis te bestellen, dan is het raadzaam om van te voren even een mailtje te sturen naar info@sintshowpaleis.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.