Home / archiefcentraal / shows sintshowpaleis nog niet uitverkocht

shows sintshowpaleis nog niet uitverkocht

In tegenstelling tot wat geruchten zijn de theatershows van het SintShowPaleis nog niet uitverkocht. Vanwege de populariteit van de theatershows van SintShowPaleis ontstond er de dagen na de start van de voorverkoop – nu exact twee weken geleden – een enorme run op kaarten via www.sintshowpaleis.nl. De shows in Raalte stonden daardoor al binnen enkele dagen op uitverkocht.

Naar nu blijkt betrof dat alleen de digitale verkoop van kaarten voor de sinterklaasshows in het Hoftheater. Bij Annie Schulten en de Raalter Bruna zijn op het moment nog steeds enkele kaarten te verkrijgen voor enkele van de shows in Raalte. Wie hier dus nog naar toe wil kan nog bij deze voorverkoopadressen terecht.

Voor de shows van SintShowPaleis in Steenwijk en Zwolle zijn via de website nog voldoende kaarten verkrijgbaar. Deze shows zijn identiek aan de shows in Raalte, dus dat belooft ook daar een spetterende show vol spanning, sensatie en vooral veel feest met de pietenband Op Stoom & de Schuimpjes.

Op Salland Centraal worden met ingang van zaterdag 1 november een aantal vrijkaarten voor de shows van 23 november in Zwolle weggegeven en een aantal CD’s van de pietenband Op Stoom & de Schuimpjes. Deze band is vanaf half november ook weer veelvuldig met hun clips te zien op de landelijke zender TV Oranje. Voor meer informatie over de shows van SintShowPaleis kijk je op www.sintshowpaleis.nl.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.