sfeervolle opening bij bosch makelaardij

De opening van het nieuwe pand van Bosch Makelaardij in Raalte is vrijdag 3 oktober feestelijk verlopen. Van grote afstand hoorde je in het centrum van Raalte al dat er ergens een feestje te vieren was. Dat was op De Plas in het opgeknapte pand met de naam ‘de Hoven’, waar muzikanten de opening opvrolijkten. De buren van Café de Gouverneur verzorgden de catering, waar de Bosch-familie, vrienden en relaties gretig gebruik van maakten.

Zaterdagmiddag kon overigens iedereen het nieuwe pand van de makelaar, die de voorgaande tien jaar gevestigd was aan de Herenstraat in Raalte, naar binnen lopen. Bosch deed namelijk net als andere makelaars mee aan de ‘Open Huizen Route’, waarbij woningen te bezichtigen zijn zonder afspraak. Deze actie is bedoeld om kopers te helpen hun woonwensen zo concreet mogelijk voor ogen te krijgen. Al tijden zijn de ERA-makelaars (NVM) in heel Nederland bekend vanwege deze landelijke actie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.