Home / archiefcentraal / rtv raalte door kabelbreuk uit de lucht

rtv raalte door kabelbreuk uit de lucht

RTV Raalte is tijdelijk uit de lucht. Tijdens sloopwerkzaamheden aan de Göbelstraat in Raalte – naast de zendmast van RTV Raalte en de dokterspraktijk – is een pvc-buis met kabels doormidden getrokken, waardoor een kabelbreuk is ontstaan die de uitzendingen van RTV Raalte onmogelijk maakt.

Ook via www.rtvraalte.nl zijn de live uitzendingen niet meer te beluisteren. Wel is het nog steeds mogelijk gemiste uitzendingen via deze site te beluisteren en te bekijken. Engbert Freriks (vrijwilliger bij RTV Raalte) doet zijn uiterste best de kabelbreuk zo snel en goed mogelijk te herstellen. “Onze excuses voor onze luisteraars en tv-kijkers”, aldus Benne Solinger namens de lokale omroep.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.