regen geen spelbreker bij fietstocht middel

De vrijwilligers van de Activiteiten Commissie Middel kijken terug op een geslaagde Najaarsfietstocht. Ondanks de regen waren er zondag toch 193 deelnemers. Alhoewel, niet iedereen stapte op de fiets. Zo’n veertig mensen bleven in het Buurthuis en schoven alleen aan voor de lunch met snert of beenham.

De rest, een dikke 150 fietsers, liet zich door het weer niet tegenhouden en vertrok vanuit het Buurthuis om via Den Nul naar Fortmond te fietsen. Daar was een kijkmoment gepland bij de oude steenovens van de oude steenfabriek. Hierna ging het richting Wijhe, via het veerpontje naar Vrochten, Veessen en naar de veerpont bij Welsum. Na de oversteek naar Olst ging het richting De Haere, waar de koffiestop was opgezet vlakbij de Oude Hospitaal Bunker van de oude IJssellinie.

De pauze kwam voor velen, vanwege de stevige tegenwind, als geroepen. Daarna werd er weer naar het Buurthuis gefietst, waar de lunch klaar stond. Een lunch met broodjes, roggebrood met spek en reuzel, snert of beenham. De reuzel was niet aan te slepen, want die ging erin als koek. Iedereen was dik tevreden, ondanks de stevige wind. Kortom een geslaagde fietstocht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.