rabobank starterscafe wederom succesvol

Het Starterscafé bij Boode in Bathmen is maandag wederom door vele startende ondernemers uit de regio bijgewoond. Ruim tachtig ondernemers namen deel aan de tweede editie van het Rabobank Starterscafé, dat bedoeld is om beginnende ondernemers uit Salland met en bedrijf van maximaal drie jaar oud te ondersteunen bij de start van hun bedrijf. Gastspreker deze avond was André van Leeuwen, ondernemer in hart en nieren.

De Rabobank helpt de starter graag op weg en is continu op zoek naar mogelijkheden om starters nog beter te ondersteunen. Daarom is er het Starterscafé. Het is niet alleen nuttig, maar ook erg leuk. Van Leeuwen vertelde maandag over zijn carrière als ondernemer, die wordt gekenmerkt door vallen en opstaan. Na de lezing was er ruim gelegenheid om met elkaar in contact te komen en ervaringen met elkaar te delen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.