raalter poort tocht verwacht grote deelname

Voor de vijfde Raalter Poort Tocht van de toerafdeling van CRT Raalte op zondag 12 oktober 2008 worden veel deelnemers verwacht. Net als vorige jaren kunnen deelnemers aan deze mountainbiketocht kiezen tussen een route over een afstand van 35 kilometer en een afstand van 50 kilometer. Er wordt zondag tussen 09.00 en 10.00 uur gestart vanaf de locatie Zwolse Poort aan de Knapenveldseweg 1 in Raalte.

Dankzij medewerking van vele grondeigenaren, de gemeente Raalte en tientallen vrijwilligers is de Raalter Poort Tocht al jaren een groot succes. Ook dit jaar is de organisatie er weer in geslaagd om een nieuwe route uit te stippelen. De route van 35 kilometer gaat onder andere door de Velnerhoek, langs het Nijenhuis en via de Krieghuusbelten en ’t Reelaer terug naar Raalte. De langere route is uitgebreid met een prachtige lus over de Luttenberg.

Mountainbikeliefhebbers komen helemaal aan hun trekken tijdens de lustrumtocht op 12 oktober: Mooie singletracks, technische stukken en een pittige klim op de Luttenberg. En voor de echte stoempers zijn er natuurlijk weer enkele drassige slootkanten in het parcours opgenomen. Al met al veel afwisseling tijdens de vijfde Raalter Poort Toch, waarbij met name voor de lange afstand een flinke conditie is vereist.

En natuurlijk ontbreekt het de deelnemers tijdens de tocht aan niets. Op de verzorgingspost is EHBO aanwezig en staat er technische hulp klaar bij de bevoorrading. De tocht is volledig en goed uitgezet met duidelijke linten, pijlen en borden. De organisatie, onder leiding van Bert Eilander, verwacht een grote deelname. Inschrijven kan vanaf 08.45 uur in het restaurant van het Hoftheater. Deelname kost 4 euro, voor NTFU-leden 3 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.