Home / archiefcentraal / positieve reacties op ggd reizigersdag

positieve reacties op ggd reizigersdag

Dankzij de speciale Reizigersdag van de GGD Regio IJssel-Vecht zijn donderdag weer vele mensen in de vakantiestemming gekomen. Hoewel de opkomst minder was dan de vorige keer in april, spreekt de Travel Clinic Zwolle van de GGD toch van een geslaagde Reizigersdag. Er kwamen bijna tachtig bezoekers naar het gebouw van de GGD aan de Zeven Alleetjes in Zwolle.

Het was de zesde keer dat de GGD Regio IJssel-Vecht een speciale Reizigersdag hield. En ook nu waren de reacties positief. Bezoekers moesten eerst een gezondheidsverklaring invullen, waarna ze in de wachtkamer konden genieten van Turkse hapjes en muziek. Vervolgens kregen ze korting op het consult, kregen ze allerlei informatie mee en ontvingen ze een leuk presentje.

Lees ook

Vijf ‘betaalbare’ huurwoningen erbij in Noorder Koeslag

RAALTE – In opdracht van SallandWonen bouwt bouwbedrijf Roosdom Tijhuis vijf betaalbare huurwoningen voor één- …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.