politie krijgt erg veel portemonnees terug

Liefst 43 procent van de portemonnees die de politie afgelopen weken heeft verspreid, heeft zij al (virtueel) terug. Zij verspreidde honderden portemonnees door heel Nederland in aanloop naar de landelijke politiedag op zaterdag 11 oktober. Die werden met name achtergelaten in gebieden waar veel jongeren verblijven, met een oproep om deze digitaal weer terug te brengen bij de rechtmatige eigenaar. Bijna de helft is inmiddels dus ingeleverd via de website staging2.politiedag.nl.

De politie heeft besloten om ook op de politiedagen zelf een prijzenactie te organiseren. Deelnemers aan activiteiten op de politiedag ontvangen een unieke actiecode waarmee ze kans maken op mooie prijzen. Deze prijzen variëren van spelcomputers en iPods tot (bord)spellen en kledingbonnen. Hoofdprijzen zijn eendaagse trainingen bij de Politieacademie. Per locatie worden duizend unieke codes uitgedeeld. In Salland vindt de politiedag tussen 10.00 en 16.00 uur plaats bij de Wijthmenerplas.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.