plus severijn heeten wint uitduel in venlo

De handbalsters van Plus Severijn Heeten hebben ook de tweede competitiewedstrijd van het seizoen gewonnen. In het Limburgse Venlo werd afgelopen weekend Loreal met 23-24 verslagen.

De eerste helft verliep voorspoedig voor de dames uit Heeten. “Het onderbreken van hun snelle tegenaanval ging ons goed af en ook in de aanval kwamen we na een wat langzame start toch tot scoren”, aldus de speelsters, die de kleedkamer in gingen met een ruststand van 8-13. “Een mooi verschil van vijf doelpunten, maar in Limburg zegt dat helemaal niets.” Dus bleef de Heetense formatie gefocust.

Desondanks kreeg de ploeg van Helma Meijerman het in de helft erg moeilijk. “Onze verdediging liep opeens een stuk minder. En doordat de speelsters van Loreal erg veel gingen lopen, kwamen hun opbouwspeelsters en de cirkelspeelster makkelijk tot scoren. Daarbij kwamen wij in de aanval zelf minder makkelijk tot uitgespeelde kansen, waardoor we het verschil van doelpunten niet konden uitbreiden.”

Heeten zag de voorsprong snel slinken en het gevreesde ‘Limburggevoel’ kwam bij menigeen weer opzetten. Maar het liep uiteindelijk goed af. Met een eindstand van 23-24 vertrokken de dames niet geheel tevreden, maar wel heel erg blij terug naar Heeten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.