Home / archiefcentraal / parkeerergenis mettingenlaan ten einde

parkeerergenis mettingenlaan ten einde

De bewoners van de ‘Mettingh’ aan de Mettingenlaan in Raalte krijgen hun zin. Binnen afzienbare tijd kan de visite met een gerust hart en volstrekt legaal de auto voor het appartementencomplex parkeren. Het college van burgemeester en wethouders heeft namelijk ingestemd met het verzoek om de parkeertijden voor vergunninghouders te beperken.

Momenteel mag er alleen voor het gebouw worden geparkeerd als je in het bezit bent van een parkeervergunning. Dus staan er overdag veel auto’s van winkelpersoneel met vergunning. Maar ’s avonds staan de parkeerplaatsen vaak leeg, terwijl bezoek (zonder vergunning) een plaats moet zoeken die aanmerkelijk verder weg ligt. Om dat probleem te verhelpen, plaatsen medewerkers van de gemeente binnenkort onderbordjes.

De onderborden wijzen bezoekers van Raalte erop dat de parkeerplaatsen van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur en vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur voor mensen met een vergunning bestemd zijn. Buiten die tijden is het vrij parkeren.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.