Home / archiefcentraal / optreden annet nikamp bij regiotap op stap

optreden annet nikamp bij regiotap op stap

De Nijverdalse Annet Nikamp zingt woensdag op uitnodiging haar nieuwste single ‘Op reis naar het verlangen’ in de Regiotap op Stap van RTV Oost. Op reis naar het verlangen is een tekst door Annet zelf geschreven en gaat over wat je kunt doen wanneer je je depressief voelt en wat er aan te doen om hier een positieve draai aan te geven. De muziek is een cover van het populaire nummer Valerie van Amy Winehouse.

Met de nummers ‘Kijk me dan aan’ en ‘Alles is anders’ maakte Annet Nikamp eind 2006 haar debuut in het Nederlandstalige genre. Daarvoor had ze twee albums in eigen beheer opgenomen en trad ze al enkele jaren op met veelal Engelstalige covers en Sallands dialect. Tegenwoordig bestaat haar repertoire uit eigen nummers, zowel Nederlandstalige ballads als uptempo, geschikt voor allerlei soorten feesten en evenementen. Woensdagavond dus te horen bij de Regiotap.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.