open huis bij bosch makelaardij raalte

Bosch Makelaardij in Raalte houdt vrijdag 3 oktober een open huis voor genodigden. De makelaar was bijna tien jaar gevestigd aan de Herenstraat, maar is nu verhuisd naar het oude pand met de naam ‘de Hoven’, dat vroeger dienst heeft gedaan als huisartsenpraktijk.

Bosch heeft het pand in de afgelopen periode flink opgeknapt en wil het nieuwe onderkomen graag showen aan familieleden, vrienden en andere relaties. Het nieuwe adres van Bosch Makelaardij is De Plas 6 in Raalte. Overigens doet Bosch zaterdag 4 oktober ook mee aan de ‘Open Huizen Route’. Kijk op staging2.makelaardijbosch.nl voor de deelnemende woningen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.