olst van vroeger op oude prentbriefkaarten

De historische vereniging ’t Olster Erfgoed houdt donderdag 23 oktober een avond over de geschiedenis van Olst. De avond – het vierde onderdeel in het kader van de cursus ‘Olstologie’ – heeft plaats in het Holstohus aan de Jan Schamhartstraat 5 in Olst en begint om 20.00 uur.

Gerhard Aberson neemt je aan de hand van oude prentbriefkaarten mee door het dorp Olst en uiteraard komen ook Boskamp, Wesepe, Welsum en Den Nul aan bod. Kaarten vanaf 1900 tot 1960 zullen je een beeld geven over de ontwikkeling van het IJsseldorp. Iedereen is van harte welkom, cursisten en niet-cursisten. De toegangsprijs voor leden is 1 euro, niet-leden betalen 2,50 euro en cursisten Olstologie mogen gratis naar binnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.