oktober is filmmaand bij heinose winkeliers

Oktober is een filmmaand bij de Heinose Winkeliers Vereniging (HWV). Daarom organiseren de aangesloten ondernemers tot en met 31 oktober een speciale actie, waarbij zij meerdere prijzen weggeven zoals bioscoopbonnen, DVD’s en twintig filmpakketten met onder andere popcorn, M&M’s, chips en frisdrank.

Iedere klant krijgt bij aankopen boven tien euro een kaart met een unieke cijfercombinatie. Deze voer je in bij onze collega’s van NuHeino.nl, waarna je direct kunt zien of één van de gelukkige prijswinnaars bent. Voor mensen zonder computer hangt er een lijst met prijswinnaars in de Kloostermanshof en ’t Wooldhuis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.