Home / archiefcentraal / officiele start van sloop blekkerhoek raalte

officiele start van sloop blekkerhoek raalte

Woningstichting Salland Wonen gaat daar nieuwbouw plegen.

De officiële start van de sloop is in zorgcentrum Swaenewoerd, mooi dichtbij, maar ook wel een beetje symbolisch. Want op de plek van de te slopen woningen komen ook seniorenwoningen. Swaenewoerd zou daar de zorg kunnen leveren. Naast een gevarieerd woningaanbod (er komen ook woningen voor starters en kleine huishoudens en ruime woningen voor gezinnen) ondergaat ook het openbaar gebied een metamorfose. Dan gaat het over vervanging openbaar groen, vernieuwing van de riolering, het afkoppelen van hemelwaterafvoer en de vernieuwing van de openbare verlichting.

Lees ook

Seizoen Zwembad de Welters volgende week van start

WIJHE – Zwembad De Welters in Wijhe opent op woensdag 21 april om 13.30 uur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.