nog snel even kijkje nemen bij muj kiekn

De kanaalexpositie Muj Kiekn gaat zijn laatste dagen in. De expo over het 150-jarig bestaan van het Overijssels Kanaal is alleen nog op vrijdag 17, zondag 19, vrijdag 24 en zondag 26 oktober te bezichtigen. Wie nog niet geweest is, heeft dus nog heel even de tijd om toch een kijkje te nemen. Muj Kiekn is geopend van 10.00 tot 17.00 uur en is te vinden bij landgoed Groot Zwaaftink aan de Heetenseweg tussen Raalte en Heeten. Entree is gratis.

Op de expositie zie je alles over het ontstaan van het Overijssels Kanaal tussen Lemelerveld en Deventer, over het ontstaan van Lemelerveld en de gevolgen voor de omgeving van het kanaal. Eén en ander wordt uitgebeeld op een reeks van panelen. Maar er zijn ook films en foto’s te zien. Tien bewoners zijn aan het woord op een unieke dvd, je kunt de Vikingen nog één keer naar Den Haag zien varen, net als de laatste boot die door het kanaal voer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.