monique smit naar hollandse avond welsum

Na de uiverkochte en succesvolle Hollandse Avond 2007 in het dorpshuis De Bongerd, heeft de Stichting Dorpshuis Welsum ook dit jaar weer een aantal bekende artiesten weten vast te leggen voor de spetterende Hollandse Avond op 24 oktober 2008. De stichting heeft voor die avond onder andere Jannes, Monique Smit, The Annonanno’s en Kabaal vast weten te leggen.

Kaarten kun je bestellen via staging2.dorpshuiswelsum.nl, maar in de avonduren zijn er ook kaarten verkrijgbaar in het dorpshuis. De toegangskaarten kosten in de voorverkoop 17,50 euro en aan de kassa – mits niet uitverkocht – 20,00 euro. De organisatie is aan een maximum aantal kaarten gehouden, dus op is op. De zaal is open om 20.00 uur, de optredens beginnen om 21.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.