met tcr tours naar duitse kerstmarkten

TCR Tours organiseert een driedaagse kerstmarktreis naar Hamburg, Lübeck en Bremen. De bus vertrekt op vrijdag 28 november en zondag 30 november keren de reizigers terug naar Raalte.

Tijdens deze driedaagse reis verblijft men in de levendige stad Hamburg. Er is natuurlijk de haven, maar ook een rijk aanbod aan winkels, restaurants en gezellige kroegjes. Hamburg is van grote culturele waarde met zijn monumenten en de gerestaureerde havengebouwen. De deelnemers krijgen een gratis stadstour aangeboden. Maar het grote doel van de reis is een bezoek aan de schitterende kerstmarkt op de Rathausplatz en de omgeving.

TCR Tours neemt je ook mee naar Lübeck, de hanzestad die terecht tot het werelderfgoed behoort. In de oude binnenstad, geheel omgeven door water, staan ongeveer 1.800 gebouwen die onder monumentenzorg vallen. Lübeck kent een prachtige Kerstmarkt, vooral beroemd door de vele handwerkslieden die hier hun waren graag aan je verkopen. Op de terugweg legt de bus opnieuw aan bij een kerstmarkt: Die van de Bremen, de 1200 jaar oude handelsstad aan de Weser. In het oudste gedeelte van de stad, het Schnoorviertel, en voor het 600 jaar oude Rathaus staan de meer dan 160 kramen.

De reizigers verblijven in een driesterren hotel aan de rand van het centrum van Hamburg, het IBIS Hotel Hamburg Airport. Wanneer je met twee personen wordt ondergebracht in een twee persoonskamer, bedraagt de prijs per persoon 149 euro. Voor gebruik van de kamer door één persoon moet een toeslag betaald worden van 46 euro per persoon voor de gehele reis. De genoemde prijzen zijn inclusief vervoer, hotel met logies/ ontbijtbuffet, stadstour Hamburg, bezoek aan de drie genoemde steden en kerstmarkten.

Reserveren kan bij TCR Tours, telefoon: 0572 – 35 35 35 of e-mail j.funk@tcrtours.nl. Meer info op staging2.tcrtours.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.