meidenverwendag verboden voor jongens

De jaarlijkse Meidenverwendag van Landstede Welzijn wordt dit jaar gehouden op donderdag 23 oktober van 14.00 tot 17.00 uur in het Raalter Kulturhus. Uiteraard worden meiden tussen de 12 en 16 jaar deze middag weer in de watten gelegd. De meiden kunnen diverse workshops volgen, ze kunnen tattoos (henna en airbrush) laten zetten en daarnaast zijn er diverse stands; onder andere van de GGD, politie en maatschappelijk werk.

De workshops starten om 14.45 uur. De meiden kunnen zich hiervoor tussen 14.00 en 14.30 uur inschrijven. “Je moet er wel snel bij zijn, want voor sommige workshops zijn maar een beperkt aantal pekken beschikbaar en vol is vol”, aldus jongerenwerker Ilse Rozendal, die verder laat weten dat de Meidenverwendag vooral leuk en gezellig is. “Maar levert vaak ook nieuwe meiden op voor de meidengroepen van Landstede Welzijn.”

Op woensdag 5 november wordt er een informatieavond georganiseerd over het meidenwerk in jongerencentrum TraXX. Meidengroepen bestaan uit een groep van 4 à 5 meiden die elke week bij elkaar komen onder leiding van een jongerenwerker. In de groep worden leuke activiteiten georganiseerd en er wordt gepraat over de dingen die de meiden bezig houden. “We proberen de meiden assertiever te maken, want ze zijn op een leeftijd waarop ze nog wel onzeker kunnen zijn”, vertelt Rozendal. Begin 2009 gaan er weer nieuwe meidengroepen van start.

De Meidenverwendag begint om 14.00 uur en duurt tot 17.00 uur. De entree bedraagt 1,50 euro. Tip: Makkelijke kleding en schoeisel is voor veel workshops handig! Voor meer informatie bel Ilse Rozendal: 0572-363191.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.