meesterpianist teguh sukaryo naar olst

De meesterpianist Teguh Sukaryo (33) verzorgt op zondag 9 november een pianorecital in het Holstohus Theater in Olst. De recital in Olst is één van de slechts drie concerten die hij in Nederland geeft. Aanvang is om 15.30 uur.

Sukaryo is een pianist van wereldklasse. Hij heeft vele prijzen gewonnen op internationale concoursen en is een graag geziene gast op vele podia en tv-zenders in de Verenigde Staten, Europa en Australië en natuurlijk in zijn geboorteland Indonesië. Sukaryo speelt onder andere pianosonates van Scarlatti, variaties op een thema van Händel door Brahms, een kort werk van Moszkowski, ‘Suburdis’ van Mompou, en ‘Cappricio Espagnol’ van Rimsky-Korsakov.

Teguh Sukaryo treedt op in het kader van het cultuurproject ‘Stroomopwaarts’. Door Leader Europese subsidie leefbaarheid platteland is het mogelijk de toegangskaarten aan te bieden tegen het sterk gereduceerde tarief van 7,50 euro. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de bibliotheken in Olst en Wijhe, bij het Holstohus, Boekhandel Korten en aan de zaal (indien beschikbaar). Reserveren kan via 0570-561664 of per e-mail op bib.olst@bibov.nl. Zie ook staging2.kulturhusolstwijhe.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.