medine raalte ontvangt burgemeester zoon

Piet Zoon is woensdag voor het eerst sinds zijn ambtstermijn in Raalte op bezoek bij het Cultureel Centrum Medine aan de Oude Molenweg 5 in Raalte. Met trots heeft de Turkse gemeenschap de burgemeester ontvangen, waarna er samen met een aantal jongeren – onder genot van een hapje en drankje – een gezellig en informatief gesprek is gevoerd.

“Piet Zoon heeft ons veel vertrouwen en het gevoel gegeven dat wij in Raalte zeker niet worden vergeten”, aldus Bülent Köse, voorzitter van het Cultureel Centrum Medine Raalte. “In de nabije toekomst willen we meer samen gaan werken en de lijnen korter houden. Ook hebben we te kennen gegeven dat wij hier in Raalte graag wonen en ons goed inzetten in de maatschappij. We danken Zoon van harte voor zijn tijd en wensen hem veel succes als burgemeester van Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.