man 63 bekneld na ongeluk bij van straaten

Bij kraan- en transportbedrijf Van Straaten in Raalte is dinsdag iets voor 09.00 uur een 63-jarige Raaltenaar bekneld geraakt na een ongeluk met een oplegger.

Het slachtoffer was samen met zijn zoon de oplegger aan het laden met onderdelen van een kraan. Op de oplegger stond een kraanwagen(tje) voor het lossen van de onderdelen. Op de voorzijde van de oplegger lagen reeds platen. Op enig moment zijn de platen gaan glijden en kon de Raaltenaar niet tijdig wegkomen. De man raakte met zijn benen bekneld tussen deze platen en het kraantje. Door snel handelen van de zoon, die met een heftruck het kraantje wegduwde en de platen optilde, konden omstanders vervolgens diverse balken plaatsen. Hierdoor kon het slachtoffer worden bevrijd.

De 63-jarige Raaltenaar werd ernstig gewond aan zijn benen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie wil graag in contact komen met getuigen van het ongeval, maar ook met de mensen die vlak na het ongeval hulp hebben verleend. Het nummer van de politie is 0900-8844.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.