liefst 140000 euro voor sporthal luttenberg

De grote financiële actie onder de inwoners van Luttenberg voor de nieuwe sporthal is een groot succes geworden. De actie heeft een bedrag van 130.415 euro opgeleverd. Plus de schenking van IJsbaan ‘t Wak (7.500 euro), de gift van het beachtennistoernooi (1.000 euro) en nog enkele enveloppen die onderweg zijn, komt het totaalbedrag op zo’n 140.000 euro uit.

“Bij deze willen we alle bezorgers die bij de inwoners langs zijn geweest heel erg bedanken en natuurlijk ook alle Luttenbergers voor de gulle giften”, aldus de Stichting Sportbelangen Luttenberg op de website staging2.sporthalluttenberg.nl. “Het was bij ons – door de vele reacties – al bekend dat bijna iedereen een groot voorstander is van een eigen sporthal in Luttenberg. Maar het enorme bedrag dat wij nu hebben binnengehaald, bevestigt nogmaals dat Luttenberg echt behoefte heeft aan een sporthal.”

Als er overigens nog mensen zijn die hun envelop niet hebben ingeleverd of geen envelop hebben ontvangen en toch graag een bijdrage willen leveren, dan kunnen zij zich wenden tot één van de bestuursleden van Stichting Sportbelangen Luttenberg: Herman Holtmaat, Arjan Langenkamp, Mathijn Veldkamp, Monique Slot, Elly Rosenkamp, Jos Diekman of Walter Hobert.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.