lease unlimited van start met autoverkoop

Lease Unlimited is sinds kort gestart met de verkoop van voormalige leaseauto’s aan particulieren. In twee hallen aan de Maagdenburgstraat in Deventer staan permanent meer dan honderd auto’s opgesteld, in prijs variërend van 3.000 tot pak ‘em beet 100.000 euro. Iedereen is welkom om geheel vrijblijvend een kijkje te nemen.

“We hebben zo’n zesduizend auto’s op de weg”, stelt Raaltenaar Bertus van der Vegt, manager operations van Lease Unlimited. “Per jaar komen zo’n 1.200 auto’s terug. De auto’s zijn maximaal vier jaar oud, keurig gepoetst en goed onderhouden, hebben alle beurten gehad en zijn verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke prijs. Het gaat om auto’s van alle mogelijke merken. Van kleine Suzuki’s tot de Audi Q7.” De auto’s werden tot voor kort voor het merendeel verkocht aan handelaren, maar Lease Unlimited heeft besloten om nu zelf als autoverkoper op te treden. “Want wij weten immers alles van de auto’s. Dat is ons werk. We volgen elke auto van A to Z. Het hele onderhoudsplan is inzichtelijk.” Bertus verwacht op jaarbasis zo’n 1200 tot 1300 auto’s aan te kunnen bieden.

Op zaterdag 13 december staat er een grote autoshow op het programma bij Lease Unlimited. Natuurlijk gelden er die dag verschillende speciale aanbiedingen, ook is er gezorgd voor randvermaak voor jong en oud. “Die autoshow organiseren we ook om meer bekendheid te geven aan onze rechtstreekse verkoop. De mensen kennen ons als leasemaatschappij en niet als aanbieder van auto’s.”

Lease Unlimited is een sterk groeiende leasemaatschappij. Het bedrijf heeft momenteel elke dag tussen de zes- en de zevenduizend auto’s op de weg. Lease begon vele jaren geleden als Pouw Lease Net, onderdeel van Pouw Autobedrijven. Omdat Pouw Autobedrijven gelieerd was aan Volkswagen en Audi, werd eind jaren negentig besloten om onafhankelijk van elkaar de markt op te gaan. Dat maakte het voor ‘Lease Unlimited’ immers ook mogelijk om andere automerken aan te bieden. Lease Unlimited is overigens nog steeds onderdeel van de Pouw Automotive Groep. Naast de hoofdvestiging in Deventer beschikt Lease Unlimited ook over vestigingen in Hoofddorp, Zwolle en Rijssen. Lease Unlimited regelt en beheert het autopark voor bedrijven als Nijhuis Bouw, Combi, Nefit/Bosch en JVC Nederland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.