Home / archiefcentraal / laurels verbouwt na cafe nu restaurant

laurels verbouwt na cafe nu restaurant

Na een geslaagde eerste verbouwing van het café, krijgt nu ook het restaurant van Laurel’s in Raalte een complete metamorfose. Van maandag 27 oktober tot en met zaterdag 8 november is het restaurantgedeelte daarom gesloten.

De nieuwe stijl van het café wordt doorgevoerd in het restaurant: Strak en stoer met warme kleuren. Vooral voor de kinderen wordt in het restaurant extra ruimte vrijgemaakt. Zo komt er een grotere kinderhoek met allerlei speelmogelijkheden. Het restaurant is vanaf zondag 9 november weer geopend. Het café is gedurende de verbouwing wel gewoon geopend. Voor openingstijden kun je kijken op www.laurels.nl.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.