laurels heeft nog enkele pokerplekken vrij

Word jij de pokerkampioen van Nederland? RTL gaat binnenkort weer van start met een nieuw seizoen van ‘De Pokerkampioen van Nederland’ (PKVN). Meer dan 20.000 spelers in ruim 250 kroegen en ruim 500.000 spelers online gaan uitmaken wie de beste speler van Nederland is. Eén van de ruim 250 kroegen is Café Laurel’s en wat wil het geval, er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Bij Laurel’s aan de Varkensmarkt in Raalte wordt van november tot en met januari iedere week het populaire kaartspel gespeeld op dinsdag of woensdag. De beste spelers na tien speelavonden gaan door naar de regiofinales, waarin zij deelnemers van andere locaties treffen. De beste acht resultaten zullen hiervoor bepalend zijn. Schrijf je deze week nog in, want er is bij Laurel’s maar plaats voor tachtig deelnemers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.