kwiek onderuit tegen venus in nieuwegein

GIBO Groep Kwiek heeft zaterdagavond geen potten kunnen breken tegen Venus in Nieuwegein. Op de website van Kiek valt te lezen dat de scherpte bij de Raalter formatie ontbrak, zowel in de aanval als in de verdediging. Daarnaast hadden de dames geen vat op de twee schutters van Nieuwegein.

Bij Kwiek liep de aanval de gehele wedstrijd niet zoals die moest lopen. De automatismen in het nieuwe aanvalsspel ontbreken dus nog. Na afloop van de eerste helft keek de ploeg van coach Torben Hansen dan ook tegen een 15-11 achterstand aan. Een peptalk zorgde er voor dat Kwiek in het eerste deel na rust goed terug kwam, maar helaas kon de ploeg dit niveau geen dertig minuten vasthouden. Er werd afgefloten met op het scorebord een stand van 26-23 in het nadeel van Kwiek.

Overigens verloor Kwiek niet alleen de wedstrijd in Nieuwegein. Josien Klarenbeek moest het duel namelijk vroegtijdig staken vanwege een enkelblessure. Daarnaast had Patricia Wigchers-Schreur last van een bloedneus, maar dat probleem was na afloop snel verholpen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.