kose bedankt iedereen voor alle steun

Bülent Köse, voorzitter van Cultureel Centrum Medine Raalte, kijkt met een goed gevoel terug op de afgelopen ramadan. “Ik heb door mijn verslagen op Salland Centraal enorm veel respons gekregen tijdens de ramadan. Heel veel vragen ontvangen via e-mail en uiteraard veel telefoontjes gekregen”, aldus Köse, die de gehele vastenmaand met heldere verhalen verslag heeft gedaan van de ramadan.

“De mensen weten nu beter hoe het allemaal in elkaar steekt. Alles is duidelijker geworden. En daar zijn wij hartstikke blij mee, want door dat stukje extra begrip voelen wij – als Turkse gemeenschap – ons steeds beter hier in Raalte. Wij willen hierbij dan ook iedereen bedanken die ons tijdens de ramadan heeft gesteund via mail en post. Zo hebben wij bijvoorbeeld van alle kerken in de gemeente Raalte een brief mogen ontvangen met succeswensen. Fantastisch!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.