Home / archiefcentraal / koraal doet herfstwandeling olst toch slagen

koraal doet herfstwandeling olst toch slagen

In weer en wind hebben toch nog zo’n twintig wandelaars het gewaagd om een wandeltocht te maken in de omgeving van Olst. Zonder wind- en regendichte kleding was er echter geen beginnen aan en werd aangeraden om niet deel te nemen aan de Herfstwandeling die was georganiseerd door De Olsterhof.

Daar konden de wandelaars die de regen wel trotseerden bij terugkomst genieten van heerlijke appeltaart en luisteren naar Koraal. Het koor uit Elburg was met ruim twintig mensen vertegenwoordigd om vlotte nummers van onder meer de King’s Singers te laten horen.

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.