kampgangers rohda bezoeken fc zwolle

Het Rohdakamp 2008 is alweer een tijdje achter de rug, dus vervelen de meeste kampleiders zich en vinden zij het bovendien de hoogste tijd voor een nieuw feestje. Speciaal voor de leden van Rohda Raalte die afgelopen zomer mee zijn geweest op het inmiddels welhaast beroemde jeugdkamp staan er de komende tijd weer twee leuke activiteiten op de kalender. Pas daarna gaat de kampleiding bezig het kamp voor 2009, dat van zaterdag 4 tot en met dinsdag 7 juli duurt.

Op vrijdag 7 november nemen de kampleiders Rohda’s jeugd eerst nog mee naar FC Zwolle tegen Helmond Sport. Iedereen die mee wil naar dit uitstapje – en ook op kamp mee is geweest – moet zich vrijdag om 18.30 uur melden op de parkeerplaats bij Rohda. De entree is gratis en het vervoer is geregeld, bovendien blijven ouders en verzorgers lekker thuis! Zij kunnen hun kroost weer rond 22.30 uur ophalen. Aanmelden voor dit voetbalfeest kan alleen vandaag nog per e-mail.

De tweede activiteit die door de kampleiders is georganiseerd is de foto- en videoavond 2008 op vrijdag 21 november. In de kantine van Rohda wordt vanaf 19.00 de spectaculaire film over het Rohdakamp 2008 gedraaid en vindt er de uitreiking van de legendarische (gratis) kampkrant plaats. Ouders, verzorgers, broertjes en zusjes zijn deze avond ook van harte welkom. De film is aan het eind van de avond te koop voor vier euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.