kaartverkoop voor sintshowpaleis van start

Het is weer zover. De kaartverkoop voor de theatershows van SintShowPaleis gaat van start. Vanaf vrijdag 17 oktober liggen de kaarten voor de shows weer bij Annie Schulten en Bruna. Wie er echter nog sneller bij wil zijn, kan vanaf donderdagavond 20.00 uur terecht op de website van SintShowPaleis.

Om klokslag 20.00 uur wordt namelijk de webshop geopend en kunnen er online weer kaarten besteld worden voor alle shows van SintShowPaleis, die ook dit jaar weer vol zitten met spanning, sensatie, cadeautjes, en muzikaal vertier! Het SintShowPaleis is op 23 november in het Regardz Theater in Zwolle te vinden, op 28, 29, en 30 november wordt het Hoftheater in Raalte aangedaan, en op 3 december staat de show in Theater de Meenthe in Steenwijk. Voor meer info kun je kijken op staging2.sintshowpaleis.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.