Home / archiefcentraal / juliana zet punt achter zegereeks rohda

juliana zet punt achter zegereeks rohda

Rohda is er niet in geslaagd de eerste periode binnen te halen. In Malden werd met 3-2 verloren van directe concurrent Juliana. De meegereisde supporters kwamen van een koude kermis thuis.

In de eerste helft leek er geen wolkje aan de lucht, Rohda domineerde en liet Juliana alle hoeken van het veld zien. Dat resulteerde in een snelle treffer van linksback Jordy Lemmens. Maar geheel tegen de verhouding in kwam de thuisploeg al na twee minuten na de openingstreffer op gelijke hoogte. Het was aan Rohda om weer een gat te slaan. Nog voor rust waren de Raaltenaren akelig dichtbij met een doelpoging op de paal en een schot die de lat schampte.

Na de thee zakte Rohda helemaal weg. Rohda kwam net een pas te kort, waardoor Juliana de bal rond kon laten gaan. Dit veldoverwicht voor de ploeg uit Malden werd in de 72ste minuut uitgedrukt in een 2-1 voorsprong. Vlak na de treffer werd aanvoerder Sander Poll met zijn tweede gele kaart van het veld gestuurd. “Dan is het gespeeld”, aldus een teleurgestelde Rohda-supporter. Donkere wolken pakten zich samen, terwijl Juliana uitliep naar een 3-1 voorsprong. Jordy Lemmens verzachtte de pijn nog iets door in de laatste minuut een corner binnen te koppen.

Lees ook

Alternatieve SW4D met versnaperingen onderweg in de herfstvakantie

RAALTE – De uit Coronanood geboren eerste Alternatieve Sallandse Wandelvierdaagse van 2020 heeft met de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.