joop elders presenteert vrijdag nieuw logo

Wie over het Raalter bedrijventerrein rijdt, heeft het ongetwijfeld al gezien: Het pand van Joop Elders heeft een nieuwe uitstraling. Vrijdag 17 oktober wordt het logo officieel onthuld. “Met ons nieuwe logo laten we Salland zien dat we het sanitair- en installatiecentrum van de toekomst zijn”, vertelt eigenaar Frank Elders opgetogen. “Een dynamisch, krachtig beeldmerk dat symbool staat voor de kracht van de combinatie.”

Om te vieren dat het nieuwe logo gelanceerd is, maken klanten van Joop Elders bij aankoop van een complete badkamer, tussen 18 oktober en 18 november, kans op de nieuwste energiezuinige HR-combiketel uit de Nefit Topline serie. Daarnaast neemt Elders nog eens 1.000 euro aan installatiekosten voor z’n rekening. “De winnaar van de ketel profiteert maximaal, want we installeren het systeem ook. Daar ligt immers de kracht van ons bedrijf. Als klap op de vuurpijl doen we het onderhoud twee jaar lang gratis.”

Elders wordt vaak herkend als sanitairspecialist. “Maar wij zijn sterk in de totaalinstallatie”, aldus Elders. “Van bedrijfspanden, utiliteitsgebouwen, service, particuliere woningen en werk voor woningbouwvereniging SallandWonen. Wij bieden onze klanten, zoals de naam al zegt, een totaalpakket: Elektra, gas, water, lood, zink, riool, verwarming, airco en sanitair. We pakken zowel kleine als grote werkzaamheden op.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.