joop elders is klaar voor de toekomst

Het bruist van de energie bij Joop Elders aan de Boeierstraat in Raalte. Vrijdagmiddag werd het nieuwe logo onthuld, op het pand. Samen met alle medewerkers. “Met ons nieuwe logo laten we Salland zien dat we het sanitair- en installatiecentrum van de toekomst zijn”, vertelt eigenaar Frank Elders opgetogen.

“Een dynamisch, krachtig beeldmerk dat symbool staat voor de kracht van de combinatie: Ons installatiebedrijf en de sanitairshowroom.” Al met al is Elders dus zeer blij met de nieuwe huisstijl en wil dat graag vieren met de klanten. In oktober en november maken klanten dan ook kans op de allernieuwste Nefit HR-combiketel. Kijk op staging2.joopelders.nl voor meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.