Home / archiefcentraal / joop elders is klaar voor de toekomst

joop elders is klaar voor de toekomst

Het bruist van de energie bij Joop Elders aan de Boeierstraat in Raalte. Vrijdagmiddag werd het nieuwe logo onthuld, op het pand. Samen met alle medewerkers. “Met ons nieuwe logo laten we Salland zien dat we het sanitair- en installatiecentrum van de toekomst zijn”, vertelt eigenaar Frank Elders opgetogen.

“Een dynamisch, krachtig beeldmerk dat symbool staat voor de kracht van de combinatie: Ons installatiebedrijf en de sanitairshowroom.” Al met al is Elders dus zeer blij met de nieuwe huisstijl en wil dat graag vieren met de klanten. In oktober en november maken klanten dan ook kans op de allernieuwste Nefit HR-combiketel. Kijk op www.joopelders.nl voor meer informatie.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.