jeugdsoos wesepe wint leuke greppeltocht

Jeugdsoos Wesepe (team 5) heeft de spannende greppeltocht van BOS-impuls Olst-Wijhe en Landstede Welzijn Olst-Wijhe gewonnen. De groep was met een eindtijd van één uur en 31 minuten het snelst en werd onderweg ook niet één keer gespot. De teamleden werden beloond met een lekkere taart en natuurlijk een grote beker!

In totaal deden er vrijdag 26 september ruim 150 jongeren tussen de 11 en 16 jaar mee, waardoor de greppeltocht zeer succesvol mag worden genoemd. De jongeren verzamelden rond 19.00 uur bij het clubgebouw van de KPJ Boerhaar en werden vervolgens door middel van auto’s of de Sillybus gedropt. Daarna begon voor de verschillende teams de spannende tocht terug naar het KPJ-gebouw. Onderweg konden ze getikt worden door ‘spotters’. Binnenkort zijn er meer foto’s te zien op staging2.bosolswijhe.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.