ivn houdt weer een paddestoelenexcursie

IVN-afdeling ‘De Grutto’ houdt zondag 12 oktober weer haar traditionele paddestoelenexcursie voor de jeugd. Er wordt om 10.30 uur gestart met de excursie vanaf SBB-boerderij ‘de Zoogenbrink’ in Olst, om weer mooie exemplaren te vinden. De excursie duurt ongeveer anderhalf uur.

“Ook dit jaar hopen we weer de vliegenzwam, maar ook de sponszwam, stinkzwam en tonderzwam tegen te komen”, zegt Annet van der Veen. Wil je weten hoe deze paddestoelen eruit zien? Geef je dan uiterlijk 11 oktober (voor 18.00 uur) op voor deze excursie. Er kunnen maximaal twintig kinderen meedoen. Opgeven kan bij Annet van der Veen: annetvanderveen@solcon.nl of 0570-523937. “Graag antwoordapparaat inspreken als er niemand oppakt: Naam, aantal kinderen en telefoonnummer.” Een klein spiegeltje kan van pas komen bij de excursie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.