Home / archiefcentraal / ivn houdt weer een paddestoelenexcursie

ivn houdt weer een paddestoelenexcursie

IVN-afdeling ‘De Grutto’ houdt zondag 12 oktober weer haar traditionele paddestoelenexcursie voor de jeugd. Er wordt om 10.30 uur gestart met de excursie vanaf SBB-boerderij ‘de Zoogenbrink’ in Olst, om weer mooie exemplaren te vinden. De excursie duurt ongeveer anderhalf uur.

“Ook dit jaar hopen we weer de vliegenzwam, maar ook de sponszwam, stinkzwam en tonderzwam tegen te komen”, zegt Annet van der Veen. Wil je weten hoe deze paddestoelen eruit zien? Geef je dan uiterlijk 11 oktober (voor 18.00 uur) op voor deze excursie. Er kunnen maximaal twintig kinderen meedoen. Opgeven kan bij Annet van der Veen: annetvanderveen@solcon.nl of 0570-523937. “Graag antwoordapparaat inspreken als er niemand oppakt: Naam, aantal kinderen en telefoonnummer.” Een klein spiegeltje kan van pas komen bij de excursie.

Lees ook

Op zoek naar paddenstoelen met IVN Raalte

RAALTE – IVN Raalte presenteert op zondag 24 oktober een paddenstoelenexcursie bij landgoed Den Alerdinck …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.