inwoners trots op nieuw gemeentehuis

De inwoners van de gemeente Dalfsen zijn over het algemeen erg te spreken over het nieuwe gemeentehuis. De belangstelling voor het nieuwe onderkomen was zaterdag tijdens het open (gemeente)huis enorm. Het gemeentebestuur kijkt tevreden terug op het verloop van de open dag en de vele positieve reacties die zij van de bezoekers heeft ontvangen.

Liefst 5.200 bezoekers bezochten zaterdag het gemeentehuis, waar zij terecht konden bij een speciale stemmachine om te reageren op de stelling ‘inwoners van de gemeente Dalfsen kunnen trots zijn op hun nieuwe gemeentehuis’. Tachtig procent is het daarmee eens, achttien procent oneens en de rest heeft geen mening. In totaal brachten 726 bezoekers hun stem uit.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.