Home / archiefcentraal / invitatietoernooi weer gezellig seizoenslot

invitatietoernooi weer gezellig seizoenslot

Ondanks het matige weer is het Wenny Pieters Invitatie-toernooi van tennisvereniging RTV Raalte met een deelname van liefst vijftig deelnemers opnieuw een groot succes te noemen. Het dubbeltoernooi is al jaren de afsluiting van het seizoen op de banen aan de Ceintuurbaan, waarbij gezelligheid en sfeer de belangrijkste peilers zijn. Leden vanaf 16 jaar konden zich met partner opgeven. Dat mocht ook eventueel een introducé zijn.

Afgelopen zondag stond het gezellige toernooi weer op het programma. Anneke Walraven en Thijs Marselis hadden als wedstrijdcommissie vijf poules samengesteld van spelers en zorgden door hun leiding voor een prima afsluiting van het jaar. Natuurlijk had ook dit toernooi winnaars: Stef de Krosse met Leo Klein Woolthuis, Jos de Krosse met Erik de Krosse, Hanneke Rovers met Thijs Marselis, Lammert Nijkamp met Barry Nijkamp en Willy Koerhuis met Claudy Koerhuis.

Lees ook

Eerste exemplaar fotoboek ‘Etty Hillesum en het IJssellandschap’ voor Jan Terlouw

WELSUM/DIEPENVEEN – Jan Terlouw heeft woensdag 17 november het eerste exemplaar van het nieuwe fotoboek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.