hutjes bij stal t reelaer voorlopig niet weg

De vier trekkershutjes op het terrein van Stal ’t Reelaer aan de Heinoseweg, tussen Raalte en Heino, mogen nog zeker tot 1 december 2008 blijven staan. Dat heeft de Zwolse rechtbank besloten, zodat een onafhankelijke commissie zich in de tussentijd kan buigen over het bezwaarschrift van Eline Miedema van Stal ’t Reelaer.

In een brief aan Stal ’t Reelaer schreef het Raalter college van burgemeester en wethouders (half september) dat de hutjes voor 1 november 2008 van het terrein moeten zijn, omdat er geen bouwvergunning voor is aangevraagd. Als dat niet het geval is, dan komt er een dwangsom om de hoek kijken van 1.000 euro per week dat de overtreding voortduurt. Tot een maximum van 20.000 euro.

De verbaasde Miedema van Stal ‘Reelaer reageerde hierop met een bezwaarschrift. Tevens vroeg ze de rechter om uitstel en dat heeft ze nu gekregen. Simpel gezegd gaat het in de zaak om vier kleine blokhutjes. De blokhutten worden in de zomer gebruikt om de begeleiding van de zomerkampen te huisvesten. Het gaat om bouwpakketten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.